Dette trenger du til 4- personer:
- 600 gr varmrøkt fjellrøye fra Blåfjell
- 12 tacoskjell
- 2,5 dl rømme
- 1 pt koriander
- 1 pose blandet salat
- 2 avokado
- 2 lime
- 1 boks små søte tomater
Til saus
- 1 boks hermetiske tomater
- 2 ss hvitvinseddik
- 1 ts cumin
- 1 ts tørket oregano
- 1 ts sort pepper
- 1 ts tabasco
- 1 ts sukker
- ½ ts salt
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene til sausen og la den stå i 20 minutter. Finkutt koriander og bland sammen med rømme. Smak til med salt og litt sitron. Riv opp varmrøkt fisk i litt store stykker og varm i en ovn på 100 grader i 5 minutter. Kutt opp avokado i terninger og tomater i skiver. Varm tacoskjellene i ovnen og fyll skjellene med grønnsaker, salat, fisk og masse saus.
«Et utrolig godt alternativ til klassisk fredags-taco. Den myke fisken gjør seg veldig godt i dette meksikansk-inspirerte selskapet»